maanantai 2. maaliskuuta 2009

Kimin korkki pysyi kiinni - vain hetken

Helmikuun alussa suomalainen urheilukansa kohahti, kun Ilta-Sanomat uutisoi Kimi Räikkösen kiertäneen korkin kiinni ja pitkäksi aikaa. Lehden mukaan Ferrari-pilotti oli hörppinyt vain kokista rovaniemeläisessä juottolassa Tunturi-rallin jälkeen eikä alkoholi maistunut paria viikkoa myöhemmin helsinkiläisessä karaokebaarissakaan.

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/t/formula1/1643216

Urheilupomo ei ollut uskoa korviaan vaan päätti ottaa tarkemmin selvää tapaus "tipaton-Räikkösestä". Eikä kestänyt aikaakaan, kun Urheilupomon luotettavalta lähteeltä paljastui, että Kimi oli - jos ei korkkia aukaissut - ainakin hörpännyt huurteista Kankaanpäässä ravintola Siilissä.

Räikkönen kävi nimittäin kiekkoilemassa Kankaanpäässä hyväntekeväisyysmatsissa 6. helmikuuta.

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1641820

- Kimi istahti samaan pöytään viisikymppisen naisen kanssa ja jutteli henkeviä. Siilin asiakkaat eivät paljoa piitanneet, vaikka Kimi oli siellä. Eivätkä varmasti lähtisi juoruamaan asiasta keltaiselle lehdistölle, Urheilupomon lähde sanoi.

Ja tämä on siis täyttä totta. Kuultu saunan lauteilla.

Urheilupomo on ylpeä Kimin päätöksestä avata korkki. Suurille moottoriurheilijoille kuuluu käteen tuoppi, ei mikään maitolasi. Sori vaan, Ari Vatanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti