torstai 5. maaliskuuta 2009

Olipahan runkosarja!

Nyt se on sitten pistetty lopullisesti pakettiin - SM-liigan runkosarja siis. JYP varmisti runkosarjan voiton jo tiistaina, mutta torstain päätöskierroksella käytiin tiukka taisto pudostuspelien viimeisistä paikoista sekä puolivälierien kotiedusta.

Illan kovimmasta suorituksesta vastasi ehdottomasti TPS, joka nousi viimeisten minuuttien aikana 6-4-voittoon HIFK:sta. Kolmen pisteen potin myötä turkulaiset jättivät Lukon taakseen ja pudottivat raumalaiset playout-sarjaan SaiPaa vastaan. Lukko kun meni häviämään Ilvekselle 0-1.

Rauman torilla puidaankin varmasti perjantaina, kuinka tässä näin pääsi käymään - joukkueen olisi ehdottomasti pitänyt materiaalin perusteella yltää pudotuspeleihin, mutta sen sijaan Rauman ylpeys romahti pitsin nyplääjien joukkoon. Tuli hieman liian aikaisin. Pitsiviikon alkuun on vielä reilut neljä kuukautta...

JYP:n lisäksi Blues, HPK ja Jokerit ottivat kotiedun puolivälieriin, Kärpät ja KalPa aloittavat vieraissa. Ekalla pleijarikiekalla puolestaan nähdään HIFK-TPS- ja Ilves-Pelicans-otteluparit, joissa ratkotaan loput puolivälieräjoukkueet.

Runkosarja takana, mutta tästä ne pelit vasta pyörähtävät kunnolla käyntiin. Ja mikäli runkosarjan perusteella voi jotain päätellä, edessä on varsinainen jännitysnäytelmä viime metreille saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti