tiistai 3. maaliskuuta 2009

Kuka uskoi JYP:n runkosarjavoittoon?

Useat sijoittivat JYP:n korkealle papereissaan ennen SM-liigakauden alkua, mutta oikeasti, kuinka moni olisi uskonut jyväskyläläisten vievän runkosarjavoiton? Siihen ei luottanut Urheilupomokaan, vaikka on seurannut seuran otteita tiiviisti 15 vuotta.

- Tämä on parasta antia, mitä kilpaurheilussa voi olla. Tosi onnellinen olen koko orkesterin puolesta, JYP-luotsi Risto Dufva herkisteli Canal+-kanavan juttutuokiossa.

JYP teki murskaavaa jälkeä alkukaudella, mutta kinkkua sulatellessa kone yskähteli. Välillä hurrikaaninutut olivat paniikin partaalla, mutta jollain ilveellä tirehtööri-Dufva sai rutistettua sikermänsä taistelemaan ykkössijasta. Runkosarjavoitto ei tuonut ainoastaan CHL-paikkaa vaan myös kotiedun kaikkiin pleijarikamppailuihin. Ja Hippoksen tiivistunnelmainen Synergia-areena ei totisesti ole helpoin paikka hakea voittoa.

Jyväskylässä ei pidä kuitenkaan nostaa nokkaa pystyyn, sillä varsinkin joulun jälkeen matsit ovat olleet kerrasta toiseen vähintäänkin tasaisia. Tulipa runkosarjavoittajille vastaan Blues tai TPS, ei jatkopaikka ole varma juttu. Urheilupomo uskaltaakin väittää, että tuskin yksikään puolivälieräpari ratkeaa suoraan neljässä ottelussa.

Jos joku uskaltaa väittää vastaan, ilmoittautukoon. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti