maanantai 2. maaliskuuta 2009

Koivurannalle kuume keilapallosta

Liberecin MM-hiihtojen suurin mysteeri on viimein selvinnyt. Eli miksi ihmeessä yhdistetyn valtias Anssi Koivuranta meni sairastumaan kriittisellä hetkellä?

Vastauksen tarjosi sprintteri Martti Jylhä, siis se ex-päävalmentaja Reksa Jylhän poika.

- Jätkä oli nääs meidän kanssa illalla keilaamassa ennen ku tuli kipeeksi, ja taisi tarttua meidän tauti Anssiin keilapallojen kautta. Anssi oli aiemmissa kisoissa jätetty pahasti nuolemaan näppejään, ja kun sama touhu jatkui keilahallilla, tarttui tauti, Jylhä paljastaa taudinlähteen.

Joku voisi luulla, että Jylhä puhuu p*skaa.

- Taas tuli uskomatonta kakkendaalenia jauhettua, kun ei muutakaan osaa, "Poika" myöntää.

Urheilupomo kuitenkin epäilee Jylhän sanoja, nimittäin osaahan hän hiihtääkiin (nuorten maailmanmestari vuosimallia 2007). Eli eiköhän väite suklaasilmä-Anssin sairastumisestakin pidä paikkansa.

Urheilupomo ajaa myös hygienian asiaa. Eli seuraavalla kerralla kumihanskat käteen keilatessa, Anssi. Suomen kansa janoaa mitskuja. Kuitti.

Hiihtopomot julistivat skabojen jälkeen, että mitskuitta jääneiden yhdistetyn ja mäkimiesten suoritukset joutuvat jälkipyykkiin. Yhdistetyn osalta voidaan homma kuitenkin lakaista suoraan maton alle, kun selityskin löytyi.

Myös mäkikotkistamme Harri "Hapa Opa" Olli ja Ville "Liitäjä" Larinto kärsivät flunssasta Liberecissä. Urheilupomo ottaa asiakseen selvittää kaksikon taudin aiheuttajan, jotta Hiihtoliitto selviää turhalta pyykkivuorolta.

Jylhän tunnustus muuten löytyy sprinttimaajoukkueen nettisivuilta:

http://www.rintterit.fi/news?id=606

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti